Логистика и склад и от СТАД

Изберете логистика и склад под наем от Логистичен център СТАД

Можете да се доверите на нас напълно за логистика и склад на вашите стоки, тъй като ние разполагаме с всичко необходимо. Ако се нуждаете от складови помещения за съхранение на стоки, вземете склад под наем с достатъчна големина. Използвайки нашите складови площи, може да бъдете спокойни за съхраняваната вътре стока. Оборудвали сме нашите складове така, че да бъдат защитени от влага и други лоши условия, които биха застрашили предметите вътре.

 

Транспорт, логистика, спедиция и складиране

Транспортът за стоките също не представлява проблем пред нашите възможности. Разполагаме с някои от най-добрите марки превозни средства. Високата технология на изработка и отличното техническо състояние, гарантират преноса на стоката за необходимото място. И не, границите ни не свършват само в България. Може да разчитате на нашата логистика и транспорт на стоката до всяка точка от Европа.

Предимството на нашите логистични центрове, съчетаващи офиси, складове под наем и логистика е, че улесняват бизнеса ви многократно. За началото на една самостоятелна практика човек има нужда от много неща. Точно затова трябва да има доверени хора до себе си, на които ще може да разчита по всяко време. Още повече това важи, ако бизнесът ви е насочен с търговия, стоки или други предмети, които трябва непрекъснато да се пренасят и съхраняват.

ЛогистикаНаемането на отделен склад ще ви отнеме доста сили и енергия, които може да вложите в други начинанията, като просто се доверите на нашата логистика. Първо трябва да намерите подходяща фирма, след това да се уверите в нейното качество. И работата не свършва дотук. Трябва да ангажирате и фирма, която да достави нещата до съответния склад, където ще се съхраняват.

Толкова много усилия и нерви само за да осигурите склад за съхранение. А представете си през какво още трябва да минете. Управлението на собствен бизнес не е лесен процес. Изисква пълна отдаденост, но с наша помощ може да спестите много трудности.

Склад под наем и транспорт за стоките, офиси в модерни и добре поддържани сгради в София и Дупница. Логистика и управление на вашия бизнес. И не се притеснявайте за големината на нашите складове. Разполагат се на достатъчно голяма площ така, че да поберат всички стоки. Има директен достъп от околовръстното шосе в София, а така също и достъп за спешни поръчки. Сигурността е гарантирана от постоянното мониторно наблюдения и денонощната охрана.

Разчитайте на нас независимо дали старитрате нов бизнес или развивате настоящия си такъв. Цената на услугите, които нашата логистика предлага, е напълно достъпна за всеки бизнес.

Свържете се още сега с наш служител и сбъднете мечтата си. Не отлагайте повече, защото ние от логистичен център СТАД знаем как да ви помогнем. Ще бъдем неотлъчно до вас.

Нека да започваме – свържете се с нас!