Офиси под наем в Логистичен парк СТАД


Логистичен център СТАД е модерен комплекс от офиси, търговски площи и складове под наем в София.
Предлага конвенционален и климатизиран високостелажен склад под наем, бизнес сграда и изцяло изградена инфраструктура.

Офиси под наемБизнес сграда – Логистичен център СТАД


Защо да изберете офис под наем при нас?

Локация – изключително комуникативно място на Околовръстен път София, в непосредствена близост до летището. Комплексът е разположен на самия Околовръстен път с директен подход чрез локал.

Разполага с организирана рецепция, кантине с тераса за почивка, презентации, семинари за всички клиенти на комплекса, централна VRV климатична система, генератор, енерго-ефективно строителство, подземен паркинг, контрол на достъпа, 24/7 достъп и охрана, камери, СОТ и много др.

Организирани безплатни паркоместа, почистване, гратисни периоди за наема, оптичен интернет, сървиз чардж и други включени в цената.

На Ваше разположение сме за запитвания и индивидуални преференциални оферти.

Свободни офиси и шоуруми под наем


Шоурум под наем – 60 кв.м., партер

Клас А шоурум на партер с лице към Околовръстен път от 60 кв.м. на цена от 490€/ месец с включена такса подръжка, почистване, паркоместа, гратисен период и безплатно пренасяне.

Офис под наем – 60 кв.м., ет. 2

Клас А офис, на етаж 2 в административната сграда на комплекса от 60 кв.м. на цена от 300€/ месец с включена такса подръжка, почистване, паркоместа, гратисен период и безплатно пренасяне.

Офис под наем – 220 кв. м., етаж 2

Клас А офис, на етаж 2 в административната сграда на комплекса от 220 кв.м. със сепарирани индивидуални кабинети и заседателна зала на цена от 900€/ месец с включена такса подръжка, почистване, паркоместа, гратисен период и безплатно пренасяне.

Офис под наем – 90 кв.м., ет. 3

Клас А офис с прилежаща тераса, на етаж 3 в административната сграда на комплекса от 90 кв.м. на цена от 450€/ месец с включена такса подръжка, почистване, паркоместа, гратисен период и безплатно пренасяне.

Офис под наем – 80 кв.м., ет. 3

Клас А офис, на етаж 3 в административната сграда на комплекса от 80 кв.м. на цена от 400€/ месец с включена такса подръжка, почистване, паркоместа, гратисен период и безплатно пренасяне.

Свържете се с нас

За въпроси и запитвания относно Логистичен център СТАД, не се колебайте да ни потърсите!