Склад под наем в София от STAD

склад под наем

Търсите сигурен и надежден склад под наем за вашия бизнес?

Ако вашият бизнес е съпроводен с доставки, стока и товари, можете го улесните като изберете склад под наем в Логистичен център СТАД.

Разбираме, че намирането на склад, който отговаря напълно на нуждите на бизнеса ви не е лесно начинание. В допълнение към това, ако предметите, които е нужно да съхраняване са по-ценни и специални ще се нуждаете от охрана, която да подсигури защитата. Вместо да хабите разходи първо за склад, а след това и за охрана, ние можем да ви помогнем.

 

Логистичен център СТАД ще осигури всичко необходимо за вашата стока.

Предлагаме пълно и цялостно съхранение на вашите принадлежности. Това включва използване на склад под наем, пренос и транспорт до място, определено от вас.

Освен складове под наем и съхранение на стока, предлагаме и офиси под наем. По този начин ще сте готови за стартиране на планувания бизнес или за разширяване на настоящия ви. Но нека обърнем повече внимание на избора на склад под наем.

Мнозина се страхуват да се доверят на посреднически агенции и боркери при избора на склад под наем. Това е така, тъй като ако складът не е достатъчно надежден и сигурен, това повлиява директно на целия им бизнес. Притесняват се за стоката, за нейното състояние и за нейния надзор.

Ако решите да съхранявате принадлежностите в гараж или непрофесионален склад, то много неща могат да се объркат. На първо място само с едно малко наводнение всичко може да се намокри и да се развали. В нашите складове под наем няма сценарий, при който стоката да се повреди. Притежаваме технология на изработване, която гарантира защита от наводнения, а така също и система против пожари. Специално изработена инсталация по последен немски дизайн, който гарантира за високото качество и безпроблемното съхранение.
Големината на нашите складове под наем, са достатъчни, за да поберат от най-малката до най-голямата стока. Височината се равнява на големината на 7-етажни стелажи, благодарение на които ще имате подреден и организиран вид. Ще знаете местоположението на всеки предмет в склада, без да губите излишно време в търсене.

Нашите складове са разположени на удобно място, така че винаги, когато пожелаете да стигате бързо, без да чакате в неуморния трафик. Намират се на Околовръстен път 467, в района на Казичене, до моста на с. Кривина. Получавате директен достъп до тях по всяко време.
Независимо от стоката, която искате да съхраняваме, ние можем да помогнем. От най-малките и дребни предмети и вещи – като дрехи, аксесоари, до тежки стоки, бяла и черна техника, електроника.

За да сме сигурни, че нищо няма да се случи на стоката и да бъдем спокойни за защитата, разполагаме с постоянна охрана и 24-часово цифрово наблюдение. По този начин следим всяка дейност около склада.

При повечето разтоварвания на стока в складовете, се случва да се нарани някой от предметите или да се повреди. При нас няма такава опция, защото сме оборудвани със специална рампа, която улеснява процеса на разтоварване. Освен това разполагаме и с бус зона, на която се приемат спешни пратки и по-обемисти товари.

Не търсете повече надежден склад под наем, където да съхранявате цялата стока за вашия бизнес или начинание.

Ние от Логистичен център СТАД ще се погрижим вместо вас за стоката, като я защитим и съхраним по възможно най-добрия начин!

Ако се интересувате от складове под наем, свържете се с нас на тел.:  +359 888 398 149 или ни пишете чрез формата за контакти>>

Очакваме Ви!