Логистика, офиси и складове под наем от СТАД

склад под наем СофияСТАД е компания с дългогодишен опит в управлението на логистични центрове и комплекси, предлагащи цялостни решения за бизнеса – логистика, транспортни услуги, офиси и складове под наем.

Гарантираме високо качествено на изпълнение на логистичните проекти на компанията, което дължим на нашето сътрудническтво с водещо проектантско бюро в Германия с дългогодишни традиции в строителството и екслоатацията на логистични и бизнес центрове. Имаме развит Property/Facility Management на комплексите и предлагаме изгодни условия за нашите клиенти и при отдаване на склад под наем за нуждите на бизнеса ви.

Нашите оферти за магазини, офиси и складове под наем са коректно разработени на базата на реалната площ и квадратура и не крият скрити такси, комисионни и условия.

„Всичко под един покрив!“ – Логистика, офиси под наем, складове под наем

Нашите бизнес центрове предлагат – логистика, офиси и складове под наем на ключови места в София:

  • Логистичен център СТАД между Тракия и Хемус – предлага логистика, офиси под наем, складове под наем, разположен на Околовръстен път София, в района на Казичене
  • Бизнес център СТАД – на 8 минути от центъра на София. Разположен на комуникативно място на бул. „Царица Йоанна” (срещу ДОМКО), в близост до метро и на 8 минути от центъра на София.
  • Логистичен парк СТАД в кв. Овча купел отвори врати през 2017 г. и предлага на своите клиенти пълен пакет от логистични услуги, офиси под наем и склад под наем.

Благодарение на нашата добре изградена инфраструктура с комплекси, офиси под наем и складове под наем си сътрудничим с водещи в Европа спедиторски и логистични компании, което ни позволява да отговаряме на различните нужди от транспортни услуги на нашите клиенти. Предлагаме изгодни условия за наем на търговски площи, офиси клас А и складове по наем под един покрив, заедно с логистика и транспорт.

„Всичко под един покрив!“ или „Get your business together!“ е западен бизнес модел, при които отдаването на търговски площи, офиси и складове под наем, заедно нашите транспортни услуги и логистика осигуряват цялостно решения за българския бизнес. Така фокусът на нашите клиенти се запазва върху търговската и производствената част от бизнеса им, докато ние се грижим за всичко останало. Оптималното съхранение и движение на вашите складове наличности са подсигурени от нас при използването на склад под наем, без да разполагате и да се ангажирате със складове персонал. Доказано е, че при този бизнес модел вашите разходите като наши клиенти са намалени с 40%! Освен това отговорността при оперирането със стоки е изцяло наша!

 

Склад под наем в София

склад под наем СофияПри избора на офис площи и склад под наем от СТАД получавате преференциални условия и цени. Цената включва цялостно управление на склад и логистика – Property, Facility и Logistics Management.

Нашият склад под наем е високостелажен и климатизиран и включва 6000 палетоместа, безплатни стелажи, паркоместа, подемна техника и много други.

Доказано е, че при този бизнес модел, обединяващ цялостното управление на процесите във вашия бизнес, ползвателите на склад под наем, заплащат на преференциални цени само това което използват реално към момента. А именно складовото място и обема логистични операции, от които се нуждае бизнесът.

Запознайте се с предимствата при избора на логистика, офиси под наем и склад под наем от СТАД тук! За въпроси и запитвания – свържете се с нас.