Складове под наем в София от Логистичен център СТАД

Модерният комплекс на Логистичен център СТАД ви предлага складове под наем в София, търговски площи и офиси на едно място. Ако имате нужда от аутсорсинг на вашите складови функции или нямате необходимия ресурс за управлението на наличностите си – ние имаме решение за вас.

Пет ползи от избора на Логистичен център СТАД за склад под наем в София

1. Склад с достъп до ценни ресурси

складове под наем

Спирайки се на складове под наем в София от Логистичен център СТАД, вашият бизнес се възползва от модерното ни оборудване и технология. Ние ви предлагаме усъвършенствана система за управление на складовете, управление на инвентара и проследяване, високо автоматизиран процес на изпълнение на поръчките, персонализируема стелажна система и много други. В допълнение към технологията, разполагаме и с добре обучен персонал, който експертно предлага широк спектър от логистични услуги. Навременният достъп до широка гама от услуги, които ви предлага Логистичен център СТАД намалява бизнес разходите ви с близо 40 процента.

2. Разширяване на пазарния обхват на по-добра цена

Ръстът на бизнеса е придружаван от много периферни разходи, които бързо могат да стопят наличния капитал. Чрез наемане на складове под наем в София вие можете да разширите пазарите си, без да използвате капитал на място. Аутсорсинг услуги като складиране, дистрибуция и други логистични операции, които подпомагат растежа на бизнеса, могат да бъдат направени по-икономично от гледна точка на инфраструктурата, персонала, оборудването и технологията. Това позволява на фирмата ви да намали разходите си и да реинвестира паричните потоци.

3. По-бърза и по-евтина доставка със склад в Logicpark STAD

Крайните клиенти настояват за по-бърза доставка, което натоварва ресурсите на компаниите. Чрез използването на складове под наем в София от СТАД можете да покриете исканията за дистрибуция на цена, според бюджета ви. Нашият модерен комплекс, обединяващ складове под наем, офиси и пълно логистично обслужване се допълва и от транспортните услуги. Ако сте наемател на нашите складове под наем в София, ще извършим вашите международни (цели и групажни пратки) на преференциялни цени. Същото важи и за вътрешни превози на територията на страната. Логистичен център СТАД има установена система за дистрибуция, която обхваща всички аспекти на управлението на транспорта, независимо дали това е вътрешнодържавен или международен превоз.

4. Склад под наем за повече свободно пространството

Всеки бизнес се е сблъсквал с проблема с пространството. Компаниите, нуждаещи се от повече квадратни метри могат да решат проблема си с преместване на наличности в складове под наем в София. Това ще им позволи да се разширяват, без да се налага да инвестират в нова сграда. Също така това елиминира и допълнителните разходи за имуществени данъци, застраховки, оборудване и други ресурси.

5. Гъвкавост за вашия бизнес със склад под наем в Логистичен парк СТАД

Нашите складове под наем в София предоставят на вашия бизнес гъвкавост, от която имате нужда. Вие плащате само за пространството и услугите, които използвате, така че те могат да се увеличат или намалят, ако е необходимо. Тази гъвкавост е особено полезна по време на пиковите часове, като и през празничните сезони, когато фирмите вече са претоварени или не са оборудвани, за да се справят с високо или неочаквано търсене.

Може да се възползвате от ресурсите на модерните складове под наем в София, които ви предлага Логистичен център СТАД, по всяко време. Така вашите стоки ще достигат бързо до своите канали за дистрибуция, за да задоволят търсенето на потребителите.

Логистичен Център СТАД е модерен комплекс от офис и търговски площи, както и складове под наем в София. Намира се на първа линия на Околовръстен път София, в района на Казичене. Стратегическото местоположение на комплекса – между автомагистралите Хемус и Тракия, и близостта до летище София, предлага широк спектър от ползи за бизнеса ви.

Открийте как нашите складове под наем в София, дистрибуция и логистика могат да са полезни за вас и вашия бизнес – Свържете се с нас още днес!